Wie is uw instructeur

Nordic Walking, Culemborg, Wandel je Fit, gezond, bewegen

Uw Nordic Walking INWA instructeur

Ik ben Geertje Braakman en ben behalve Nordic Walking Instructeur ook  leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut. Ik vind het fijn om naar buiten te gaan, te wandelen, hard te lopen of andere activiteiten te doen in de buitenlucht. Toen ik zes jaar geleden weer op vakantie ging naar Oostenrijk en daar heerlijk met mijn stokken wandelde in de bergen, kwam ik op het idee om meer mensen kennis te laten maken met sporten in de buitenlucht. Vooral ook die mensen die lichamelijke beperkingen hebben, zoals hart- en vaataandoeningen (bv etalagebenen, hoge bloeddruk), maar ook mensen met (beginnende) Parkinson, luchtwegproblemen etc. Daarom heb ik de nodige opleidingen gevolgd tot Nordic Walking instructeur en geef ik alweer vijf jaar met veel plezier technieklessen en begeleiding aan de wandel-/trainingsgroep.

Wandelen met stokken…?

Ik vind het mooie van Nordic Walking dat je gebruik maakt van Nordic Walking stokken (poles). Dit geeft een beter evenwicht en wordt het wandelen lichter maar toch actiever. Mijn ervaring? Nordic Walking is voor iedereen: jong of oud, actief of inactief!

INWA

Ik ben een INWA gecertificeerd Nordic Walking Instructeur. INWA staat voor International Nordic Walking Association. INWA staat voor kwaliteit, gestructureerde lessen en een internationaal erkende opleiding.

Graag neem ik u mee naar buiten!

Stap over de drempel en doe mee, meldt u hier aan voor het volgen van de techniekcursus of voor de wandeltraining.

Nordic Walking, Culemborg, lessen