Lessen

Covid-19 maatregelen

We leven nog steeds in een aangepaste samenleving. Daarom worden er geen groepslessen gepland. Wel kunt u altijd contact opnemen voor privéles en privétraining Nordic Walking. We zullen dan de RIVM maatregelen in acht nemen zoals hygiëne protocol en het houden van 1,5 m afstand. Wilt u de techniek van Nordic Walking leren of uw techniek opfrissen? Neemt u dan gerust contact met mij op!

Trainingsgroep/wandelgroep

Techniekcursus Nordic Walking groepscursus

6 technieklessen: € 75,- inclusief gebruik van de poles (stokken) tijdens de lessen. Er wordt les gegeven in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Individuele cursus (privéles): prijs op aanvraag. Koop vóór de start van de cursus nog geen stokken. U krijgt informatie tijdens de cursus wat u het beste kunt aanschaffen.

Wanneer:

Hebt u interesse om een techniekcursus te volgen? Neem dan contact met mij op. Regelmatig worden er nieuwe techniekcursussen gegeven!

Privé-les

Wilt u graag de techniek van Nordic Walking leren of een korte opfriscursus van bijvoorbeeld 1 of 2 lessen volgen, dan kunt u als alternatief voor de de reguliere cursus ook privé-lessen nemen. In overleg bepalen we dan de locatie, frequentie en duur van de cursus. Meestal is 3 privélessen voldoende om de techniek te leren. Neemt u voor meer informatie even contact op. Een privéles is heel betaalbaar en vooral ook heel leuk om te volgen!

Voor meer informatie en aanmelding:

Geertje Braakman, tel. 06-11922836 of geertjebraakman@ziggo.nl

Stap over die drempel, kom naar buiten en meldt u aan!