Lessen

Covid-19 maatregelen

We leven nog steeds in een aangepaste samenleving. Daarom worden er geen groepslessen gepland. Wel kunt u altijd contact opnemen voor privéles en privétraining Nordic Walking. We zullen dan de RIVM maatregelen in acht nemen zoals hygiëne protocol en het houden van 1,5 m afstand. Wilt u de techniek van Nordic Walking leren of uw techniek opfrissen? Neemt u dan gerust contact met mij op!

Trainingsgroep/wandelgroep

Heeft u al eerder Nordic Walking beoefend en/of heeft u de techniekcursus gevolgd, dan kunt u deelnemen aan de trainings- of wandelgroep. Tijdens deze les doen we warming-up en cooling-down oefeningen, verbeteren we de techniek waar nodig, kunnen we oefeningen doen om de conditie te verbeteren en gaan we natuurlijk ook van de omgeving genieten.

Op de dinsdag is er wekelijks een groepsles of -training. U kunt u hiervoor opgeven door even te bellen met 06-11922836 of via email. Belangrijk is, dat u wel de basistechniek onder de knie hebt om mee  te kunnen doen. Heeft u nog geen ervaring met Nordic Walking? Volg dan de techniekcursus. Dat kan in groepsverband of als privéles.

U kunt deelnemen voor een losse groepswandeling, dan betaalt u € 4,50 per keer, contant te betalen na afloop van de wandeling. U kunt ook een ‘knipkaart‘ kopen voor 5 x deelname, dan betaalt u € 20,- in één keer.

De wandelingen starten om 09.30 uur, met wisselende locaties. Neemt u van te voren contact op als u deel wilt nemen.

Waar:

De lessen in Nordic Walking worden gegeven op wisselende locaties in en rond Culemborg. Gelet wordt op bereikbaarheid, afwisseling van het terrein en de conditie van de deelnemers. U kunt ook inschrijven voor de incidentele wandeling met Nordic Walking stokken. Neemt u dan even telefonisch contact op of via email.

Tarieven:

Training-/wandelgroep: Nordic Walking ca 1 uur per week € 4,50 losse les, ‘knipkaart’ voor 5 x = € 20,- en 10x € 40,-. Incidenteel meewandelen is mogelijk. Neem hiervoor even contact op.

Losse kennismakingsles tijdens een  groepsles: na aanmelding: € 12,50

Techniekcursus Nordic Walking groepscursus

6 technieklessen: € 75,- inclusief gebruik van de poles (stokken) tijdens de lessen. Er wordt les gegeven in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Individuele cursus (privéles): prijs op aanvraag. Koop vóór de start van de cursus nog geen stokken. U krijgt informatie tijdens de cursus wat u het beste kunt aanschaffen.

Wanneer:

Hebt u interesse om een techniekcursus te volgen? Neem dan contact met mij op. Regelmatig worden er nieuwe techniekcursussen gegeven!

Waar:

De techniekcursus wordt gegeven op het recreatieterrein De Meent in Beusichem.

Privé-les

Wilt u graag de techniek van Nordic Walking leren of een korte opfriscursus van bijvoorbeeld 1 of 2 lessen volgen, dan kunt u als alternatief voor de de reguliere cursus ook privé-lessen nemen. In overleg bepalen we dan de locatie, frequentie en duur van de cursus. Meestal is 3 privélessen voldoende om de techniek te leren. Neemt u voor meer informatie even contact op. Een privéles is heel betaalbaar en vooral ook heel leuk om te volgen!

Voor meer informatie en aanmelding:

Geertje Braakman, tel. 06-11922836 of geertjebraakman@ziggo.nl

Stap over die drempel, kom naar buiten en meldt u aan!